Kodukord

Lastehoid on avatud tööpäevadel kl 8:00-18:00.

Lastehoid on suletud riigipühadel.

Riigipühale eelneval päeval on lastehoiul lühendatud tööpäev kolme tunni võrra.

Kui lapsele tuleb hoidu järele keegi, peale isa või ema, palume sellest eelnevalt lapse turvalisuse eesmärgil hoidu teatada. Kui ei teavitata, ei ole hoidjal kohustust last üle anda. 

Palume lapsele järele tulla vähemalt pool tundi enne hoiu sulgemist – niiviisi on mõnusasti aega, et asjad kokku pakkida ja hoidjal on hea võimalus lapsevanemale jagada, mis päeva jooksul korda saadetud sai.

Palume lapse puudumisest või hilinemisest teada anda hiljemalt hommikul 8.45ks.

Söögiraha tasaarveldus toimub vähemalt ühepäevasel etteteatamisel esimesest päevast, lühemal etteteatamisel alates teisest päevast. Söögiraha igapäevane maksumus on 1,75€

Söögiraha ja kohatasu eest esitakse arve eelmise kuu eest.

Kohatasu tasaarveldamist ei toimu haiguse tõttu puudutud või riigipühade tõttu suletud olnud päevade eest.

Suvisel perioodil peab lapsel kaasas olema joogipudel ja peakate – võimaluse korral palume juba hommikul lapsele päikesekreemi panna.

Palume lapsele kaasa panna vähemalt ühe vahetusriiete komplekti, vahetusjalanõud ning vajadusel magamisriided, mähkmed, niisked salvrätikud, juuksehari, patsikummid jm tarbeesemed. NB! Palume kaasa pandud esemetele kirjutada nimi, et vältida vahetusse minemist.

Lapsevanemal on kohustus vähemalt korra nädalas korrastada lapse isiklikku korvi – viia ära ebavajalikud asjad, vajadusel asju juurde tuua jms.

Laps võib võtta ühe oma mänguasja kaasa selleks ettenähtud päeval. Lapsele võib igapäev kaasa anda kaisuka või muu sarnase eseme, mille tuduajal kaissu võtta või mis kurbadel hetkedel lohutuseks on.

Lapsehoidja võib keelduda last vastu võtmast, kui laps on silmnähtavalt haige, palavikus või muu nakkushaigusega.

Lapsehoidjal ei ole lubatud lapsele anda ravimeid, v.a esmaabi ja perearsti poolt välja kirjutatud ravimid.

Rohkem, kui lihtsalt lõbus koht!